Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: نرخ حق بیمه تامین اجتماعی ثابت است و بر اساس شورای مصوبه قانون کار 30 درصد حقوق برای پرداخت حق بیمه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خاورستان، چند تن از صاحبان مشاغل آزاد که در حرفه تعمیرات خودرو مشغول به کار هستند و بیمه خویش فرمایی تامین اجتماعی هستند از اینکه شغلشان آزاد است و درآمدی ثابتی در ماه ندارند اما بر اساس قانون با افزایش حقوق باید حق بیمه بیشتری بپردازند و از عدم توازن درآمد خود و حق بیمه گلایه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک نفر از این افراد در گفتگو با خاورستان، اظهار کرد: من خودم را بیمه خویش فرمایی تامین اجتماعی کرده ام و اوایل دفترچه بیمه هم داشتم که باید برای داشتن دفترچه ماهی 30هزار تومان پرداخت کنم اما دفترچه را حذف کردم با این شرایط هم نرخ حق بیمه زیاد است و با توجه به درآمد نامشخص من و همکارانم پرداخت این مقدار حق بیمه خیلی سخت است. وی افزود: با این شرایط اقتصادی، وضعیت کسب و کار و عدم افزایش مقدار یارانه در ماه و ... چرا باید حق بیمه براساس افزایش حقوق افزایش یابد و افرادی مانند من که حقوق ثابتی نداریم که افزایش داشته باشد چرا باید حق بیمه ای را پرداخت کنیم که افرادی با حقوق ثابت پرداخت می‌کنند. با مدیر کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی در این مورد گفتگو کردیم و از جزئیات بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد ، انواع بیمه تامین اجتماعی برای مشاغل آزاد و تفاوت بیمه تامین اجتماعی برای مشاغل آزاد با سایر مشاغل پرسیدیم.

.مجید درویشی، مدیر کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی، در گفتگو با خاورستان، اظهار کرد: نرخ حق بیمه طبق قانون ثابت است و افزایش پیدا نمی‌کند

وی افزود: چون حقوق سال به سال افزایش پیدا می‌کند نرخ حق بیمه بر اساس افزایش حقوق تغییر می‌کند و نرخ بیمه خود به خود افزایش ندارد.

مدیر کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: بر اساس شورای مصوبه قانون کار 30 درصد حقوق برای حق بیمه است و زمانی که دستمزد افزایش پیدا می‌کند طبیعتا نرخ حق بیمه هم افزایش خواهد داشت

تفاوت بیمه اختیاری با مشاغل آزاد/ تفاوت بیمه اجباری با اختیاری و مشاغل آزاد

درویشی به توضیح جامع حق بیمه اختیاری مشاغل آزاد و تفاوت بیمه ااجباری با اختیاری و مشاغل آزاد پرداخت و تصریح کرد: بیمه اختیاری نوعی از بیمه تامین‌اجتماعی است که متقاضی، حق‌بیمه را خود پرداخت می‌کند و از تعهدات و خدمات سازمان تامین‌اجتماعی برخوردار می‌شود.

وی اذعان کرد: این نوع بیمه به منظور تداوم پرداخت حق‌بیمه تا رسیدن به شرایط استفاده از خدمات بلند مدت سازمان تامین‌اجتماعی از قبیل بازنشستگی و ازکارافتادگی یا مستمری فوت به وجود آمده و برای انعقاد آن نیاز به ۳۰ روز سابقه قبلی در سازمان تامین‌اجتماعی است.

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد

مدیر کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی اظهار کرد: این تفاوت علاوه بر نیاز داشــتن به حداقل ۳۰ روز سابقه قبلی برای متقاضیان بیمه اختیاری، به نوع خدماتی که ارائه می‌شود نیز مربوط می‌شــود.

در بیمه اختیاری حق‌بیمه ۲۶ درصد مقطوع است که کل خدمات از قبیل مســتمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و تعهداتی شامل درمان، هزینه‌های پروتز و اروتز، هزینه کفن ‌ودفن را دربرمی‌گیرد اما در بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد تعهدات به چند دسته به شرح زیر تقسیم می‌شود.

درویشی خاطر نشان کرد: بیمه بازنشستگی ، فوت بعد از بازنشستگی با۱۲ درصد که در این نوع بیمه فقط خدمات مربوط به بازنشستگی ارائه می‌شود.

وی عنوان کرد: بیمه بازنشستگی، فوت قبل و بعد از بازنشستگی با ۱۴ درصد که در این نوع بیمه خدمات پرداخت مستمری بابت بازنشستگی بیمه‌شده و پرداخت مستمری به بازماندگان در صورت فوت بیمه‌شده اصلی ارائه می‌شود.

مدیر کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی ۱۸ درصد که در این نوع بیمه خدمات پرداخت مستمری بازنشستگی و فوت و همچنین خدمات مربوط به ازکارافتادگی کلی غیرناشــی از کار به این گروه از بیمه‌شدگان ارائه می‌شود.

درویشی ادامه داد: این بیمه شامل ازکارافتادگی جزئی و نقص عضو نمی‌شود، چون این موارد فقط به لحاظ حوادث ناشی از کار مطرح می‌شوند که در بیمه‌های خویش‌فرما به دلیل عدم وجود کارفرما و اشــتغال موضوع حوادث ناشی از کار منتفی است.

بازنشستگی، فوت، ازکارافتادگی کلی و درمان، با ۱۸ درصد دستمزد توافق‌شده همراه هزینه درمان به صورت سرانه

وی عنوان کرد: حق ‌بیمه درمان در این نوع بیمه با توجه به افراد تحت تکفل به صورت ســرانه ماهانه دریافت می‌شود که ســرانه درمان هر سال توسط شورای عالی درمان تعیین می‌شود. بنابراین در بیمه صاحبان حرف و مشــاغل آزاد پرداخت ۱۸ درصد حق‌بیمه و پرداخت ســرانه درمان به ازای هر نفر افراد تحت تکفل برای هرماه موجب اســتفاده کامل از خدمات کامل سازمان به‌جز مواردی که در بیمه اجباری وجود دارد می‌شود.

مدیر کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی اظهار کرد: خدمات بیمه بیکاری، کمک‌ هزینه ازدواج، غرامت دســتمزد ایام بیماری و بارداری، پروتز و اروتز در این نوع بیمه ارائه نمی‌شود.

تفاوت بیمه اجباری با بیمه اختیاری و حرف و مشاغل آزاد
درویشی با بیان اینکه مهمترین تفاوت بیمه اجباری با بیمه‌های خویش‌فرما، همانگونه که از اسم این نوع بیمه مشخص است، به اجباری بودن آن بازمی‌گردد، گفت: این خصوصیت برای بیمه‌های اجباری دارای تبعات و نتایج خاصی است، به نحوی که برای احراز آن فقط وجود رابطه کاری و اشتغال فرد در کارگاه کافی است، حتی اگر حق‌بیمه توسط کارفرما پرداخت نشود.

وی یاد آور شد: در این صورت چنانچه کارگری در طول اشتغال نیاز به خدمات تامین‌اجتماعی داشته باشد، در چارچوب قانون می‌تواند پیگیر حقوق کار و بیمه خود شود. در حالی که در بیمه‌های خویش‌فرما، اجباری در پوشش بیمه‌ای نیست و متقاضی با اختیار و در چارچوب نظام بیمه‌ای خود را تحت پوشش بیمه قرار می‌دهد.

مدیر کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی تاکید کرد: از طرف دیگر بیمه اجباری مورد حمایت قوانین و مقررات و دولت است و فرد می‌تواند از حمایت سیستم قضایی و اجرایی کشور بهره‌مند شود درصورتی که در بیمه خویش‌فرما چنین حمایتی وجود نــدارد اما از آنجا که در قانون تامین‌اجتماعی به‌ صراحت بر اجرای آن تاکید شده است ، در سطحی کمتر مورد حمایت بخش عمومی قرار می‌گیرد.

درویشی بیان کرد: در بیمه‌هــای خویش‌فرما نیز دولت پرداخت ۳ درصد حق‌بیمه را متعهد شــده است و در صورت بروز اختلاف نیز متقاضی می‌تواند به دیوان عدالت اداری مراجعه و از ســازمان تامین‌اجتماعی شکایت کند، در صورتی که در قراردادهای خصوصی مرجع شکایت محاکم عمومی است.

وی گفت: چنانچه صاحبان مشاغل آزاد درصد حق بیمه شان زیاد است و با توجه به شغل و درآمد حاصل از کار توانایی پرداخت بیمه را ندارند می‌توانند درصد حق بیمه خود را کمتر انتخاب کرده و حق بیمه کمتری پرداخت کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۶۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کف و سقف حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان؛ از ۱۰میلیون و ۹۰هزار تومان تا ...| افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی این ۲ بند از حقوق | توضیح مهم درباره یک نگرانی

به گزارش همشهری آنلاین، میرهاشم موسوی درخصوص افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران در سال جاری اظهار کرد: به موجب قانون مصوب، دستمزد حداقلی‌بگیران با افزایش ۳۵ درصدی و همچنین سایر سطوح درآمدی با افزایش ۲۲ درصد + ۶۹۰ هزار تومان همراه است که از فروردین ماه اعمال اما از اردیبهشت‌ماه پرداخت خواهد شد.

وی درخصوص زمان پرداخت معوقات ناشی از افزایش حقوق نیز اعلام کرد که سعی می‌شود معوقات در خردادماه پرداخت شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در خصوص کف و سقف حقوق بازنشستگان با افزایش‌های صورت گرفته توضیح داد: کف حقوق یک فرد دارای همسر و یک فرزند تحت پوشش، ۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان است و سقف آن نیز ۷ برابر حداقل دستمزد است.

موسوی همچنین درباره میزان افزایش «حق عائله‌مندی و اولاد» نیز گفت: حق عائله‌مندی نیز با این افزایش جدید بیش از ۱۰۰ درصد در سال جاری رشد داشته و حق اولاد نیز با رشدی بالغ بر ۵۰ درصد همراه بوده است.

وی در پاسخ به اینکه نگرانی‌هایی در خصوص تحت تاثیر قرار گرفتن اجرای همسان‌سازی حقوق‌ها با افزایش ۳۵ درصدی حقوق‌ها در سال جاری عنوان می‌شود، گفت: همسان‌سازی به افزایش حقوق سالانه ارتباطی ندارد و از آنجایی که هنوز برنامه هفتم ابلاغ نشده است، بعد از ابلاغ، آنچه که به موجب قانون به ما تکلیف شود، با تامین منابع به قانون عمل می‌کنیم.



کد خبر 850252 منبع: ایسنا برچسب‌ها حقوق و دستمزد بازنشستگان تامین اجتماعی خبر مهم

دیگر خبرها

  • کف و سقف حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان؛ از ۱۰میلیون و ۹۰هزار تومان تا ...| افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی این ۲ بند از حقوق | توضیح مهم درباره یک نگرانی
  • عدد نهایی حداقل «حقوق» بازنشستگان مشخص شد
  • حداقل «حقوق» بازنشستگان؛۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان؛ افزایش ۱۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد
  • جدیدترین جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی
  • حداقل «حقوق» بازنشستگان؛۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان/ افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟ کف و سقف جدید حقوق اعلام شد
  • جزییات افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟