Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، «محمدحسن زدا»، در مورد افزایش حق بیمه‌شدگان خاص (اختیاری، مشاغل آزاد، قالیبافان، کارگران ساختمانی و…) گفت: آن چیزی که باعث می‌شود ناخواسته حق بیمه‌ها افزایش پیدا کند افزایش حداقل دستمزد است.

وی افزود: حداقل دستمزدها هر سال از سوی شورای عالی کار تعیین می‌شود به طوری که سال گذشته حداقل دستمزد یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بود پس مبنای محاسبه بیمه اختیاری، مشاغل آزاد، قالیبافان و کارگران ساختمانی نیز این مبلغ تعیین شد اما در سال جاری که شورای عالی کار حداقل دستمزد را به یک میلیون و پانصد هزار تومان افزایش داده است طبیعتاً در حق بیمه مشاغل آزاد اختیاری قالیبافان و کارگران ساختمانی تأثیرگذار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی تاکید کرد: این افزایش حق بیمه از سوی سازمان تأمین اجتماعی نیست بلکه تأمین اجتماعی تابعی است از حداقل دستمزدی که توسط شورای عالی کار تعیین می‌شود.

در روزهای گذشته نرخ حق بیمه اختیاری و حرف و مشاغل آزاد پس از تعیین حداقل دستمزد ۹۸ در پایان سال ۹۷ اعلام شد. نرخ حق بیمه با توجه در ۶ ماه اول و دوم سال متفاوت است که در زیر مقدار آن درج شده است. ذکر این نکته ضروری است که برابر آخرین بخشنامه‌های سازمان تامین اجتماعی مبلغ حق بیمه‌ها منطبق با حرفه و یا شغل تغییر می‌کند.

حق بیمه ماهانه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد درماه های ۳۱ روزه براساس حداقل دستمزد :

    نرخ ۱۸%    بدون درمان ۲۸۲۱۳۹۹ ریال

     نرخ ۱۴%    بدون درمان ۲۱۹۴۴۲۱ ریال

    نرخ ۱۲%    بدون درمان ۱۸۸۰۹۳۲ ریال

حق بیمه ماهانه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد درماه های ۳۰ روزه براساس حداقل دستمزد :

    نرخ ۱۸%    بدون درمان ۲۷۳۰۳۸۶ ریال

     نرخ ۱۴%    بدون درمان ۲۱۲۳۶۳۳ ریال

    نرخ ۱۲%    بدون درمان ۱۸۲۰۲۵۷  ریال

درصورت استفاده از خدمات درمانی، مبلغ  حق سرانه درمان به ازای هر نفر ماهانه ۴۴۰۰۰۰ ریال به حق بیمه های فوق اضافه میگردد.

مبلغ حق بیمه اختیاری به شرح زیر می باشد:

    ماه های ۳۱ روزه ۵۰۷۸۵۱۸ ریال

    ماه های ۳۰  روزه ۴۹۱۴۶۹۴ ریال

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۲۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان امور مالیاتی، رییس سازمان امور مالیاتی با انتشار اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم، از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.

محمدهادی سبحانیان، معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان امور مالیاتی کشور در حساب ایکس خود، تصویر نامه اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم را منتشر کرد و نوشت: خبر خوب ۳۸ ام، با پیشنهاد سازمان مالیاتی کشور و موافقت وزیر اقتصاد و دارایی، نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل به دو برابر افزایش یافت؛ بنابراین اصناف و مشاغلی که فروش کالا در دو سال قبل آن‌ها کمتر از ۳۰ میلیارد تومان باشد، ملزم به نگهداری دفاتر و ارایه ترازنامه و صورت سود و زیان نمی‌باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی